Articolul meu

In aceasta sectiune poti face comentarii despre articolele tale.

Orice intrebari sau neclaritati legate de acest site, aceasta pagina sau fotografiile pe care le aveti si doriti sa le transmiteti pentru a fi postate pe site le puteti scrie mai jos. Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● test ( 2-November-2011, 9:39 pm )

test


● Gheorghe_Trandafir ( 3-November-2011, 3:29 pm )


O initiativa binevenita

In opinia mea, ideea de a crea un spatiu aparte pentru articole, nu este decat o completare binevenita la site-ul acesta.
Ca prim argument aduc numarul mare de comentarii deja prezente pe site, multe din ele la obiect si cu un limbaj adecvat.
Al doilea argument tine de libertatea presei. Dupa parerea mea, si azi o parte din presa e cenzurata. Personal am trimis cateva comentarii la ziare de prestigiu, comentarii scrise la obiect si cu un limbaj al normalitatii, si nu au fost publicate.
Al treilea argument este faptul ca ne izbim de o multime de probleme la nivel local si national. Ori, daca nu le identificam si nu le analizam corect, aproape sigur ca nu vom gasi solutiile corespunzatoare.
Desigur, n-as vrea ca, ceea ce scriem ca probleme urgente si care au solutii concrete, sa nu se rezolve. Am fi ca si cei de pe marginea gropii in care a cazut un om, comentam de numa', dar nu-i intindem, simplu, mana de ajutor de care are nevoie. Cei care au urechi de auzit sa auda...
Le doresc succes tuturor viitorilor autori de articole!!!Adauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   29474

 

 

free counters