Fotografii din Dumbravita

Lasa un mesaj celor din Dumbravita sau scrie o parere despre aceasta localitate.


Ai fotografii din Dumbravita si vrei sa contribui la promovarea localitatii tale ? Scrie aici si trimite fotografia ta pe adresa de e-mail de la contact.Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● alin ( 25-October-2010, 1:32 pm )

toate s bune si frumoase dar caminul din dumbravita e cam mic pentru un sat asa mare


● andreea ( 31-December-2010, 7:42 am )

Am ramas placut impresionata de oamenii din zona aceea, iar domnii de la pensiunea silvia sunt cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut. Imi pare rau ca anul acesta nu am putut ajunge din nou in zona aceea,dar cand ma uit pe poze am un sentiment de melancolie.


● ovidiu ( 31-December-2010, 8:50 am )

Pentru toti locuitorii satului Dumbravita Maramures :

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma.

LA MULTI ANI si un AN NOU FERICIT !


● bumbar radu-ivan ( 11-February-2011, 4:35 pm )

        e-mail : bumby_2008@yahoo.com

buna ziua!!!am si eu o rugaminte..mama a fost colega,de clasa,cu o doamna,Tepisan Onita,din Chechis,comuna Dumbravita,care e acum in Olanda..puteti sa-mi dati nr ei,adresa ei...sau nr de telefon,al mamei Onitei????va multumesc frumos!!!o seara placuta!!!


● ronalin ( 17-February-2013, 7:26 pm )

Frumoasa macheta, cam cu alura de catedrala, dar extinderea scolii cand se va termina? Se grabesc sa demoleze scoala veche, dar unde vor invata elevii de acolo si "gradinarii" ?


● roz marin ( 24-February-2013, 2:00 pm )

prapaganda,apoi arhitectural nu se potriveste cu traditia satului de care se face atata caz,ne propunem mult,realizam putin si nu finalizam mai nimic!Adauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   12422

 

 

free counters