Info utile

Aceasta sectiune cuprinde toate noutatile si informatiile utile care intereseaza comunitatea din toata comuna noastra (Dumbravita).

Daca consideri ca ai vreo informatie care poate sa fie postata pe acest site si care intereseaza pe cei din comuna Dumbravita poti sa scrii la adresa de e-mail de la Contact sau poti face comentarii chiar aici pentru toate stirile din aceasta categorie.

Pentru comentarii te rog sa mentionezi stirea la care te referi (inclusiv data in care este postata stirea). Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● admin ( 3-August-2010, 8:15 am )

Daca doresti sa faci un comentariu referitor la vreo stire din categoria "Info utile" sa nu uiti sa mentionezi stirea si data la care faci referire. Multumesc


● admin ( 3-August-2010, 8:22 am )

Daca comentariul tau nu apare imediat dupa ce l-ai postat da un refresh la pagina.


● vasilica ( 25-November-2010, 9:22 pm )

oricum in chechis nu este apa
bagamias ....in ei de primar si de vice


● clau ( 26-November-2010, 12:02 pm )

Cum sa nu avem restante, daca primaria nu emite facturi pe care sa le trimita consumatorului?
Orice serviciu de care beneficiezi se plateste doar in baza unei facturi lunare sau trimestriale...


● clau ( 26-November-2010, 6:24 pm )

Iata ca apa a revenit in comuna. Am sunat la vital: habar nu aveau ca s-a sistat apa la Dumbravita si la fel, habar nu avea, ca a revenit in jurul orei 18... Am totusi o informatie: in viitorul apropiat, vital va furniza direct, fara intermedierea primariei, apa consumatorilor casnici.
Sistarea apei de azi, e cauzata mai ales de hotia care s-a petrecut in chechis, chechisul avand restante de peste 1 miliard de lei vechi... hotii vor plati


● anonim ( 26-November-2010, 9:26 pm )

sa plateasca cei care o furat...cei din Chechis...sau de unde or mai fi....nu se pote sa suferim toti pentru cativa nenorociti care fura si lasa o comuna intreaga fara apa.Adauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   8d72b

 

 

free counters