Site ul comunei este oprit datorita indiferentei Consiliului local si al Primariei Dumbravita

Deoarece nu am si nu am avut niciodata sustinerea Consiliului local si al Primariei Dumbravita (decat la nivel declarativ) nu mai pot continua cu actualizarea acestui site iar toate noutatile si evenimentele petrecute in comuna noastra le puteti vedea pe site ul Primariei Dumbravita (atunci cand acesta este actualizat). Va multumesc pentru ca ati urmarit acest site in acesti 6 ani, din 2008 m-am hotarat sa promovez aceasta frumoasa comuna de care sunt mandru, dar se pare ca pentru altii nu conteaza imaginea pozitiva de care comuna noastra a avut parte asa cum nicio comuna din Maramures nu a beneficiat.

Cu respect cititorilor site ului, celor care au facut comentarii, m-au sustinut pana acum.

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● pop ( 12-July-2014, 9:55 pm )

Buna,ar fi o dezamajire pt noi toti locuitori comunei sau mai bine zis feisbuqistilor.....sa nu mai fi online poate gasim o solutie impreuna sun dispus si te sustin in tot cea ce ai facut si faci in continuare si cred ca o sa fie multi mai multi de UNU care o sa te sustina cu respect gogu


● Nora ( 13-July-2014, 3:05 pm )

N-am inteles, ce legatura are Primaria Dumbravita cu acest site, domnu Ovidiu. Daca aceasta institutie are site-ul sau sa si-l gestioneze.In acesti ani nu ne-au dat prea multe informatii, ci dvs. ati fost cel care a incercat sa ne tina la curent cu ceea ce se intampla in comuna. Pasiunea si perseverenta nu trebuie infranate, ci dezvoltate. Sper sa nu ne abandonati.SUCCES!!!!!!!!!!!


● ovidiu ( 13-July-2014, 6:24 pm )

Pe facebook o sa fiu online , nu are legatura cu site ul.
Primaria Dumbravita nu are legatura directa cu site ul, are legatura si este responsabila cu imaginea acestei comune, iar pana acum o parte din imaginea frumoasa a comunei am facut o noi, locuitorii comunei prin ceea ce avem fiecare acasa, o parte primaria prin finantarile pe care le fac (gaz, apa, canalizare, asfaltari, etc), iar in mediul online (internet) am facut eu din 2008.


● ovidiu ( 13-July-2014, 6:26 pm )

Ceea ce nu se stie este ca a face un site are un cost, a tinea un site (a actualiza) are alt cost, deplasarile in toate satele comunei (atunci cand a fost cazul) are alt cost, plata pentru serverul unde tin site ul are alt cost. Toate acestea le-am suportat si le am facut gratis pana acum adica intre 2008 2014, iar pentru acest lucru alte primarii dau bani grei. Nu am cerut mai mult Primariei decat sa plateasca serverul si domeniul unde tin site ul, iar rezultatul fiind ZERO.


● ovidiu ( 13-July-2014, 6:27 pm )

Eram dispus sa fac restul in continuare gratis, adica actualizarea, deplasarile (daca este cazul).
Imi pare rau ca primaria nu tine la imaginea pozitiva a comunei facuta prin acest site atatia ani. Sunt convins ca prin acest site comuna noastra este mai cunoscuta si apreciata, dovada fiind si cele 79 de tari din care a fost accesat site ul.


● ovidiu ( 13-July-2014, 6:27 pm )

Pacat ca altii nu stiu profita de faptul ca cineva doreste si ii place sa promoveze comuna iar alte primarii din alte judete dau bani multi unui administrator de site pentru a face, a actualiza un site de comuna. Fara sa fiu lipsit de modestie , am cautat pe google toate comunele din Maramures sa vad cine are un site la fel , cu atatea informatii (exceptie fiind site urile primariilor) si nu am gasit vreunul.
Multumesc celor care ma sustin.


● Claudiu ( 13-July-2014, 9:09 pm )

Orice ai face Ovidiu eu te sustin,daca se poate si financiar!!!suntem Multi care am putea sa dam o mana de ajutor!ideea este sa luam legatura si cu consiliul local,cu domnii consilieri sa vedem dansii ce spun?mult succes iti doresc


● ovidiu ( 13-July-2014, 10:51 pm )

Multumesc Claudiu pentru sustinere, nu cred ca se pune problema ca cei care citesc acest site sa contribuie financiar la asa ceva, cred ca implicarea trebuie sa fie de la Primarie, Consiliul local, pentru ca prin acest site nu ma promovez pe mine, pe x sau y, promovarea este pt comuna, acest site a fost accesat din 79 tari ale lumii.


● ovidiu ( 13-July-2014, 10:51 pm )

Am facut 6 ani gratis site ul, il actualizez gratis si de acum incolo dar macar domeniul si serverul unde se 'urca' informatia sa fie implicatia lor, asa cum se plateste un site cum este al primariei actualizat ultima data in 2013. Ma rog, una peste alta nu vreau sa para ca ma plang dar nici sa fiu luat de prost nu voi accepta la infinit.


● SZABO ( 22-January-2015, 11:04 am )

M-iar parea rau sa nu mai pot urmari actualitatile din comuna. Site-ul primariei este foarte actualizat si la zi , in sensul ca viceprimarul nostru este tot dl. Trif , avem acelasi CL DIN 1900 toamna........PacatAdauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   9f89d