Fotografii din localitatea Rus comuna Dumbravita

Lasa un mesaj celor din Rus sau o parere despre aceasta localitate

Ai fotografii din Rus si vrei sa contribui la promovarea localitatii tale ? Scrie aici si trimite fotografia ta pe adresa de e-mail de la contact. Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● arnold ( 26-October-2010, 1:23 pm )

frumos rusul asta dar e mare contrastul intre caminul care e nou, impunator si scoala de vizavi care e, probabil, cea mai veche cladire din Rus si care sta sa cada peste elevi.


● ovidiu ( 31-December-2010, 8:17 am )

Pentru toti locuitorii satului Rus :

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma.

LA MULTI ANI si un AN NOU FERICIT !


● Ioana Roman ( 29-March-2012, 10:06 pm )

Felicitari dlui Chici!Adauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   5b95a

 

 

free counters