Scolile comunei Dumbravita

Ai fost elev (sau esti elev) al vreunei scoli din comuna Dumbravita ? Lasa aici un mesaj colegilor tai sau profesorilor tai. Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● anonim ( 29-July-2010, 8:32 am )

salut pe cei de la scoala Chechis si pe profesori


● Dumitrita ( 23-August-2010, 11:58 am )

        e-mail : dumitrita_capricorn@yahoo.com

In tradevar este un articol frumos


● Dumitrita ( 23-August-2010, 12:00 pm )

        e-mail : dumitrita_capricorn@yahoo.com

Sunt foarte dragute pozele


● raisa ( 31-August-2010, 10:08 am )

        e-mail : anonima_cu_a@yahoo.com

fain


● ionik ( 22-October-2010, 11:57 am )

faceti ceva cu scolile din comuna ca sunt dezastru, e mai important un camin ca si o scoala? sau mai corect spus e mai prioritar caminul fata de scoala unde invata copiii nostri si care se poate prabusi peste ei. In stare destul de proasta sunt scolile din Rus, mai ales, apoi ar fi cea din Sindresti si chiar si cea din Unguras. Vreau sa cred ca se va rezolva ceva din acest punct de vedere. Multumesc. Cu respect Ionik.


● Mary ( 1-November-2010, 11:17 pm )

Salutari chechisenilor!Oameni gospodari cu scoala si camin destul de dodate ,dar din pacate ne scade populatia .Tinerii din ziua de azi nu se prea gandesc la copii, intai doresc sa se realizeze si apoi daca mai au timp se gandesc si la un copil , dar nicidecum doi.


● ioana ( 26-July-2011, 7:56 pm )

Foarte frumoase pozele , chiar am ramas uimita cand am vazut pozele cu clasa mea , si cele de la expozitie . 8 ani am petrecut in scoala din Rus si cred ca au fost cei mai frumosi ani , salut toti profesori , si i felicit pentru realizarile lor din acesta scoala , si le multumesc ca nu ne-au uitat .


● Dan ( 19-September-2013, 11:52 am )

        e-mail : nicfor80@yahoo.com

Dar pe elevii din Carbunari de ce ii lasa sa mearga in Copalnic-Manastur si nu ii aduce in Dumbravita?Adauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   7499b

 

 

free counters