Sport local

In comuna Dumbravita activeaza cativa sportivi atat ca amatori cat si ca profesionisti.

Poate ca nu am reusit sa i cuprind pe toti cei care activeaza sau au facut sport dar puteti voi sa scrieti in comentariu despre ei sau sa le transmiteti un mesaj. Avem si o echipa de fotbal care activeaza in liga 5-a iar despre rezultatele si performantele echipei Gloria Chechis puteti scrie tot la aceasta sectiune.

Pentru comentarii te rog sa mentionezi stirea la care te referi (inclusiv data in care este postata stirea). Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● ovidiu ( 29-July-2010, 8:09 am )

Succes lui Ionut Dancos la CM de tir din Germania.


● admin ( 3-August-2010, 8:17 am )

Daca doresti sa faci un comentariu referitor la vreo stire din categoria "Sport local" sa nu uiti sa mentionezi stirea si data la care faci referire. Multumesc


● admin ( 3-August-2010, 8:24 am )

Daca comentariul tau nu apare imediat dupa ce l-ai postat da un refresh la pagina.


● teapot ( 7-August-2010, 11:25 pm )

        e-mail : bnired@yahoo.com

frumos terenul de fotbal ar mai trebui niste banci de lemn sau unde stau spectatorii la meci?Este gazon sau iarba naturala pe teren? :D


● teapot ( 7-August-2010, 11:27 pm )

        e-mail : bnired@yahoo.com

vad ca si in Sindresti este teren de fotbal, cred k l-au terminat de construit mai trebuie si echipa ;)


● sindresteanul ( 8-August-2010, 12:16 pm )

in Sindresti este un gazon si un teren foarte bun, din pacate nu avem echipa, deocamdata, este imprejmuit cu gard, udat, gazon frumos. Probabil ca vor veni echipe ca sa inchirieze terenul, asta in cazul in care nu se va gasi o echipa care sa se infiinteze recent.


● ionik ( 22-October-2010, 11:47 am )

sper sa vad si chechisul ca promoveaza odata in liga a 4-a sa joace un meci cu cei de la Sisesti , sa vezi acolo meci, Nou Camp din Barcelona va fi vax albina.
etapa viitoare are parca la coas si acolo se poate castiga.
hai chechisu'


● ionut ( 26-October-2010, 3:01 pm )

        e-mail : figolino_johnny@yahoo.com

va asteptam duminica la Chechis, in ultima etapa a turului de campionat sa sprijiniti echipa gazda in incercarea ei de a o obtine o noua victorie. Poate vine si moderatorul acestei pagini de internet si face cateva poze inainte si in timpul meciului. Va asteptam!!


● admin ( 26-October-2010, 5:26 pm )

        e-mail : sindresticomunadumbravita@yahoo.com

Mi-ar placea sa pot face fotografii cu echipa si cu toti jucatorii echipei din Chechis si sa i postez aici pe site dar din pacate de cele mai multe ori se nimerea sa am alt program cand Chechisul juca acasa iar acum, in ultima etapa din tur (duminica), este Luminatia si iar nu o sa pot trece pe la stadion dar pe aceasta cale vreau sa i rog pe cei care au foto de la meciurile Chechisului de acasa sau foto cu jucatorii sa le trimita pe adresa sindresticomunadumbravita@yahoo.com . Multumesc


● admin ( 26-October-2010, 5:49 pm )

        e-mail : sindresticomunadumbravita@yahoo.com

Multumesc tuturor celor care posteaza comentarii, asta inseamna ca le pasa comuna lor, de echipa lor, se implica intr un fel sau altul.

Astept de la voi fotografii pe care sa le postez pe site si care sa prezinte localitatea voastra, o fotografie care sa intre la categoria fotografia zilei si care sa fie obligatoriu din satul vostru, cu echipa din Chechis, cu colegii din scoala voastra. Imi scrieti pe sindresticomunadumbravita@yahoo.com sau imi trimite ti fotografiile insotite de comentarii.


● lore. IT 01 NOV 2010 ( 1-November-2010, 11:30 am )

        e-mail : www.LORE.COM

SALUT ECHIPA GLORIA CHECHIS SI LE UREZ SA CASTIGE CAT MAI MULTE MECIURI.BAFTA.


● Figo ( 5-November-2010, 1:53 pm )

In curand o sa fie si un site al echipei de fotbal A.S. Gloria Chechis. Multumim pt urari si speram ca de la anul sa activam in liga a IV-a.


● vasile ( 13-November-2010, 2:02 pm )

E foarte bine ca avem in sat o echipa organizata de fotbal care sa ne reprezinte. Pacat ca nu prea se pot antena avand fiecare si alte ocupatii. Dar e bine ! Hai Gloria Chechis! Cat mai multe goluri!


● jmila ( 30-December-2010, 3:01 pm )

hai gloria chechis sper ca toata lumea sa inteleaga cate sacrifici fac domnul viorel impreuna cu ionut pt a ne oferi toate conditile. transport albitraj plus masa dupa meci.sper ca si primarya sa inteleaga acest lucru.totusi reprezentam comuna asta
bafta gloria


● dana ( 26-January-2011, 4:37 pm )

        e-mail : www.danutza_90d@yahoo.com

26.01.2011 FOTOGRAFIE ARHIVA GLORIA CHECHIS (1990)
Cautati poze si cu echipa de fotbal din Dumbravita de pe vremea aia,stiu ca se numea Progresul Dumbravita.


● ovidiu ( 26-January-2011, 5:36 pm )

Foto cu echipa din Chechis am primit o de la un colaborator al site ului din Chechis.

Din pacate eu, personal, nu am foto cu echipa din Dumbravita dar daca gaseste cineva astfel de foto si o va trimite pe e-mail va fi postata pe site. Astept de la colaboratorii site ului orice fotografie de arhiva (vechi) care sa prezinte, aspecte din sate, caminul, scoala, de la joc din sat, etc. Nu vor fi acceptate fotografiile de familie.


● DARYUS ( 3-February-2011, 8:48 pm )

CEA MAI TARE E GLORIA CHECHIS HAI CHECHISU


● DARYUS ( 3-February-2011, 8:52 pm )

DRAGA IONUTZ DACA TE UITI PESTE COMENTARI IS DARYUS SI VREAU SA-TI SPUN CA II TARE CHECHISU DA AR PUTEA MAI MULT.


● COPILU DE MINGI ( 3-February-2011, 9:00 pm )

AVEM O ECHIPA IN CHECHIS CARE NE REPREZINTA DAR LA ANTRENAMENTE NU SUNT TOTI . DE CE?PAI CA CATEODATA AU CATE O OCUPATIE SI DE UNE ORI SUNT LA SERVICI.
HAI CHECHISU TOT ASA CU MULTE GOLURI MARCATE SI PUTINE PRIMITE


● bumbar ( 10-February-2011, 8:55 pm )

        e-mail : bumby_2008@yahoo.com

buna seara!am o rugaminte..mama mea,a fost in clasa cu o doamna din Chechis,Tepisan Oana(acum am inteles ca o cheama Oana Rademaker si sta in Olanda)..ma ajuta cineva cu nr ei din Olanda sau din Chechis??sau macar cu adresa ei...multumesc frumos!!!


● alex ( 20-October-2011, 9:22 pm )

        e-mail : pasa_alex_darius@yahoo.com

jos cu loti este un butoias atomic si jmila un atacant nepriceput


● vasile ( 20-October-2011, 9:27 pm )

        e-mail : gita_35@yahoo.com

ce echipa de clovni avetiAdauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   73303

 

 

free counters