Biserica din Unguras

Poti face comentarii mai jos

Daca aveti foto cu biserica din Unguras, de la hramurile bisericii sau fotografii vechi care sa prezinte biserica si vreti sa fie postate pe site scrie aici sau trimite fotografia ta pe adresa de e-mail de la contact. Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

NOU !! Acum poti face comentarii de aici direct pe facebook. Astfel poti alege : daca vrei sa fie postat comentariul pe facebook (peretele tau) cu click pe "Post to Facebook" sau comentariul tau sa fie vizibil doar aici, debifand "Post to Facebook".

 

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● lavinia ( 24-August-2010, 6:59 pm )

frumos hram ... dar pacat ca e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa


● nicu ( 11-November-2010, 10:11 pm )

In prezentarea Bisericii de ce nu este mentionat si Pr. Prof. Dr. Tamas Ovidiu?


● nicu ( 11-November-2010, 10:13 pm )

Nush de unde sunt informatiile acestea dar poza este cu o parte din Irod nu Viflaim!


● ovidiu ( 12-November-2010, 1:48 pm )

Referitor la comentariul de mai sus

Se va reface pagina cu biserica din Unguras iar la prezentarea bisericii va aparea si Pr. Prof. Dr. Tamas Ovidiu, multumesc pentru observatie, iar informatiile pe care le poti citi acolo sunt din monografia localitatii, informatii din alte ziare (site uri), de obicei nu scriu pe acest site doar sa ma aflu in treaba. In rest ma bucur ca ai spirit de observatie contribuind astfel si la informarea cat mai corecta si precisa a celor interesati de biserica din Unguras.


● de corectat ( 15-November-2010, 5:43 pm )

Informatie eronata: "2007 - "Sfintirea Casei parohiale din Unguras 8 octombrie 2007 cand a slujit pr.prof. dr. Ovidiu Tamas."

E gresit anul. Preotul Ovidiu Tamas a slujit la Unguras pana in februarie 2007, cand e instalat actualul paroh, Pop Claudiu. Deci, sfintirea casei parohiale a avut loc in anul 2006, la data de 8 octombrie.


● ovidiu ( 15-November-2010, 6:29 pm )

Multumesc pentru corectura, ma bucur ca ai observat si mi-ai atras atentia. Eu am primit aceste informatii si le-am postat asa cum le-am primit.

Oricine observa vreo informatie din cele prezentate si care este gresita sa scrie in comentarii , iar aceste greseli vor fi corectate.


● ovidiu ( 15-November-2010, 6:32 pm )

informatia a fost corectata si sper sa fie ok.


● florin ( 30-December-2010, 11:17 am )

ma bucur ca exista cineva care se gandeste si la asta succes in continuare.va tin pumniAdauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   11820

 

 

free counters