Video

Comenteaza mai jos toate video evenimentele petrecute in comuna Dumbravita, realizate de administratorul site ului sau preluate din presa locala sau centrala.

Pentru comentarii te rog sa mentionezi stirea la care te referi (inclusiv data in care este postata stirea). Toate comentariile de pe acest site le poti vedea aici.

comuna dumbravita mm - comentarii -

Comentarii :


● admin ( 3-August-2010, 8:18 am )

Daca doresti sa faci un comentariu referitor la vreo stire din categoria "VIDEO EVENIMENTE DIN COMUNA" sa nu uiti sa mentionezi stirea si data la care faci referire. Multumesc


● admin ( 3-August-2010, 8:25 am )

Daca comentariul tau nu apare imediat dupa ce l-ai postat da un refresh la pagina.


● eu ( 12-October-2010, 11:39 am )

cand il vad pe CICEU CE FATA DE bou are a-mi vine sa il scuip intre ochi


● anonim ( 13-December-2010, 10:17 am )

Chechisenii sa duca mai departe obiceiurile si traditiile culturale ,nu numai cele ce se pastreaza cu sfintenie de Santul Nicolae si anume mutarea in diferite locuri a portitelor ,portilor , remorci ,carute si tot ceea ce poate fi luat si lasat pe afara si nesupravegheat. In ziua de Sfantul Niculae oamenii umbla prin sat sa-si recupereze bunurile .Obiceiul e frumos ,dar in anumite limite ,nu sa-i umple fantana cuiva cu pepeni sau sa-i agate portile intr-o rachita la 5 m din marginea raului. Numai bine sa fie in lume !


● jiji becali ( 13-December-2010, 11:05 am )

tzaraneeee dute bateti cosa
ti ciuda ca tiam luat portile?
lasa ca la anu iti ieu portile si ti le arunc in rau sa le coti la lapusAdauga comentariu

cursuri jocuri anime
Adaugati urmatorul cod:   0a56b

 

 

free counters