Comuna Dumbravita-Maramures - accident de munca in carbunari

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  Accident de munca in Carbunari (ora 16:30)

  2 muncitori prinsi sub un mal de pamant

  Santul avea 2 metri adancime

  Unul dintre muncitori a decedat (stire actualizata)

  15.06.2013

   

  Actualizare 7 (actualmm - 16.06.2013)

  Din pacate in cursul noptii de sambata spre duminca barbatul in varsta de 40 ani din Cavnic a decedat pe patul de spital. Acesta a intrat in stop cardio-respirator. Medicii au incercat sa il salveze insa nu au reusit.

   

  Actualizare 6 (antena3.ro)

  Material pe site ul antena3.ro

   

  Actualizare 5 (declaratii)


  declaratii actualmm de actualmm 

   

  Actualizare 4 (video socant)


  accident de munca carbunar actualmm de actualmm 

   

  Actualizare 3 (infomm : 18:45)

  Medicii de la Spitalul din Baia Mare spun ca primul barbatul care a ajuns la spital se afla in afara oricarui pericol. Din pacate, cel de-al doilea muncitor care a stat mai mult timp sub pamant se afla in stare foarte grava in continuare. „Ambii pacienti au ajuns la spital dupa ce efectuau lucrari la o retea de canalizare. primul muncitor care a ajuns la spital se afla in afara oricarui pericol. Cel de-al doilea muncitor care a ajuns la spital cateva minute mai tarziu se afla in stare critica. Acesta a stat mai mult timp sub pamant si a suferit un stop cardio respirator. De asemenea, a suferit un traumatism cranio cerebral, contuzii toracice, contuzii membre si se afla in stare post resuscitare. In acest moment barbatul este intubat. Sre batai cardiace si are tendinta de a-si relua respiratia” a declarat Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean din Baia Mare

   

  ACTUALIZARE 2 (actualmm : 18:15)

  Manevrele de resuscitare au dat roade iar barbatul in varsta de 40 ani din Cavnic a fost urcat in autospeciala SMURD si transportat urgent spre Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Celalalt municitor, ranit si el, a fost preluat de echipajul Ambulantei si dus la Spitalul Judetean. La fata locului au sosit echipajul criminalistic precum si inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures. Din primele informatii muncitorii nu aveau casca de protectie in momentul producerii accidentului.

   

  Doi muncitori care lucrau la saparea santului pentru canalizare in satul Carbunari au fost surprinsi, in jurul orei 16.30, de un taluz de pamant care s-a surpat peste ei.

   

  Santul la care lucrau avea adancimea de circa doi metri. Colegii de munca si cativa oameni au sarit in ajutorul celor doi, reusind sa-l scoata la suprafata pe unul dintre ei.

   

  La locul accidentului au sosit pompierii si un echipaj SMURD. Dupa cateva minute pompierii miltari l-au scos si pe al doilea accidentat la suprafata.

  Barbatul a fost supus resuscitarii, dar pana la transmiterea acestei stiri nu si-a revenit.

  Primul accidentat a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind in stare stabila.

   

  Muncitorii lucrau la reteaua de canalizare

   

  Stire in curs de actualizare

   

  sursa : actualmm.ro si emaramures.ro

   

  Comentarii facebook