Comuna Dumbravita-Maramures Copilăria, zbor spre viitor

UACE DUMBRAVITA

Copilăria, zbor spre viitor

Desene pe asfalt

06.06.2012

 

Se spune că, un copil poate să înveţe un adult cel puţin trei lucruri: să fie fericit fără motiv, să nu stea locului nicio clipă şi să creadă că orice este posibil.


Copiii din comuna Dumbrăviţa au avut însă motive pentru a fi bucura de ziua lor, 1 Iunie. Pentru al doilea an consecutiv, UAC Europe le-a pregătit un eveniment deosebit, plin de culoare, creativitate şi surprize.


Toţi elevii claselor I-IV din comună au fost invitaţi în curtea fabricii, însoţiţi de învăţătoare şi profesori, unde şi-au lăsat imaginea să zboare, creionând pe asfalt copilăria şi viitorul. Fabrica le-a pus la dispoziţie cretă colorată.


Între timp, preşcolarii şi elevii claselor V-VIII au avut parte de o surpriză. O maşină de îngheţată a fost la fiecare şcoală şi le-a oferit gratuit tuturor copiilor câte o îngheţată din partea UAC.

 


Mai mult, copiii de la grădiniţele din comună au beneficiat, tot gratuit, de picturi pe faţă. După „turul” tuturor şcolilor din comună, maşina de îngheţată a urcat în curtea fabricii şi le-a oferit tuturor copiiilor care au desenat pe asfalt câte o îngheţată delicioasă.

 


Iulian Gheorghe, directorul general UAC Europe a spus că, prin organizarea acestui eveniment, compania îşi respectă promisiunea de a se implica constant în comunitate şi a promis că acestă acţiune va deveni tradiţie.