Comuna Dumbravita-Maramures - Autobuzele Urbis ajung si in comuna Dumbravita

TRANSPORT PUBLIC

Autobuzele Urbis ajung si in comuna Dumbravita

Video primarul comunei

07.03.2013

 

 

Mai multe localitati adiacente municipiului Baia Mare urmeaza sa fie incluse in programul de dezvoltare a transportului in comun. Astfel, localnicii din mai multe comune vor putea circula cu autobuzele Urbis pe traseele noi care urmeaza sa fie introduse. In plus, se spera ca odata cu introducerea autobuzelor pe aceste rute sa scada si pretul la bilete. 


Reprezentantii primariilor vizate au spus ca transportul public in comun va ajuta foarte mult oamenii care se deplasau tot mai greu spre resedinta de judet. 

„Desigur, spunem noi un lucru binevenit in ajutorul cetatenilor cel al transportului de comun. Ceea ce dorim este sa oferim un transport in comun de calitate si costul va iesi probabil si la un pret mai bun pentru cetateni“, a spus Felician Ciceu, primarul localitatii Dumbravita. 

 

video cu primarul comunei puteti vedea aici de la secunda 45



Modernizarea transportului in comun pentru localitatile din zona metropolitana poate atrage dupa sine si reducerea preturilor la bilete pentru calatori. Acest lucru va fi decis insa de fiecare unitate administrativa in parte, la momentul oportun.

 

Concluzie : cum va negocia Primaria si Consiliul local vom simti daca se vor reduce sau nu bietele pentru calatori, acelasi lucru si pentru frecventa si orele de transport spre si dinspre Baia Mare.


 

Material preluat din eMM.ro