Comuna Dumbravita-Maramures - Concurs Prietenii pompierilor - dumbravita premiul fair play

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  CONCURS : PRIETENII POMPIERILOR

  Scoala gimnaziala Dumbravita a obtinut

  Diploma fair play

  03.06.2013

  Pe terenul de atletism de langa Sala Sporturilor din Baia Mare s-a desfasurat etapa judeteana a concursului Cercurilor tehnico-aplicative pentru elevi Prietenii Pompierilor. La competitie au participat sase echipaje din municipiul Baia Mare si localitatile Botiza, Cernesti, Dumbravita, Tautii de Sus si Vima Mica.

   

  Elevii s-au intrecut intr-o proba teoretica si doua practice- pista de indemanare peste obstacole si stafeta de 400 de metri cu obstacole. La final, dupa o lupta stransa, favorizata si de vremea frumoasa, clasamentul a fost urmatorul:

   

  Echipaje fete

  Locul I- Scoala gimnaziala Dr.Victor Babes  Baia Mare

   

  Echipaje baieti si mixte

  Locul I-  Scoala gimnaziala Cernesti

  Locul II- Scoala gimnaziala Vima Mica

  Locul III- Scoala gimnaziala Ioan Slavici Tautii de Sus

   

  Echipajul scolii gimnaziale din Dumbravita a fost distins cu diploma de fair-play, iar cel din Botiza cu o diploma de participare.

   

  Diplomele si cupele au fost inmanate de catre prof. Camelia Duta, inspector scolar, reprezentantul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures si mr. Adrian Sabou, seful serviciului protectie, pregatire si educatie preventiva a populatiei, din cadrul I.S.U. Maramures.

   

  De Ziua Copilului, toti participantii au primit dulciuri din partea voluntarilor de la Sucursala Baia Mare a Serviciului de Ajutor Maltez din Romania, care au asigurat si asistenta medicala pe durata concursului. Competitia a fost organizata de Inspectoratul Scolar Judetean si I.S.U. Maramures.

   

  Subofiter relatii publice, Plt.adj.ing. Cornel Babut

   

  sursa : actualmm.ro (inclusiv foto)

  Comentarii