Comuna Dumbravita-Maramures - program sistare apa

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  VITAL

  Intreruperi furnizare apa si cresterea pretului la mc

  In comuna Dumbravita

  stire actualizata

  01.07.2013

   

  VITAL MARESTE PRETUL LA APA : 3,03 lei/mc

   

  De la 1 iulie 2013 se ajusteaza preturile la serviciile de alimentare cu apa potabila si canalizare. Astfel, pretul la apa potabila va fi de 3,03lei/mc iar la canalizare –epurare va fi de 1,94 lei/mc, preturi fara TVA. Aceste noi tarife, sunt valabile pentru toate localitatile din aria de operare: Baia Mare (implicit si comuna Dumbravita), Baia Sprie, Cavnic, Seini, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Ulmeni si Viseu de Sus.

   

  Ultima modificare a preturilor si tarifelor practicate de SC VITAL SA pentru apa si canalizare a fost la data de 01.07.2012. Atunci, s-au unificat preturile si tarifele pentru toate localitatile in care SC VITAL SA opereaza, acestea fiind: 2,66 lei fara TVA  pentru apa potabila si 1,47 lei/mc fara TVA pentru canalizare/epurare.

   

  sursa : vitalmm.ro


   

  Intrerupere furnizare apa potabila vineri, 19.04.2013, se va întrerupe furnizarea apei potabile în :

  Comuna Dumbrăvița (localitatea Dumbrăvița),

  pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare.

  Lucrările se vor efectua în intervalul orar 09.00 - 12.00

  sursa : vitalmm


  ARHIVA

  În scopul remedierii unor defecțiuni constatate la rețeaua de apă potabilă, azi 11 aprilie 2013, se întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în: Comuna Dumbrăvița (localitatea Dumbrăvița). Lucrările se vor efectua în intervalul orar 8.00 – 16.00.

  Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea VITAL SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât și pe cele învecinate cu acestea.

   


  ARHIVA

  În scopul remedierii unor defecțiuni constatate la rețeaua de apă potabilă, azi 03 aprilie 2012, se întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în: Comuna Dumbrăvița (localitățile Dumbrăvița și Chechiș). Lucrările se vor efectua în intervalul orar 8.00 – 16.00. Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea VITAL SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât și pe cele învecinate cu acestea.

   


   

  Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC VITAL SA Baia Mare tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

   

  www.vitalmm.ro