Comuna Dumbravita-Maramures - scoala copii olimpici 2012

SCOALA

Copii olimpici

Felicitari tutror

09.04.2012

 

 

Desi acest material apare mai tarziu decat data evenimentului, am vrut sa cumulez cele cateva rezultate obtinute de elevii din comuna Dumbravita la diverse concursuri, olimpiade scolare.

 

La olimpiada de matematica – faza locala 18.02.2012 au participat 151 elevi din tot judetul Maramures. Din comuna Dumbravita au participat 9 elevi din clasa a IV-a iar mai jos sunt trecuti in ordinea punctajelor obtinute :

Donca Darius – cls IV – Sc.Chechis – prof. Osan Carlota


Cionte Robert – cls IV – Sc.Unguras – prof. Filipan Aurelia


Chiver Andreea – cls IV – Sc.Unguras – prof. Filipan Aurelia


Trif Oana – cls IV – Sc. Dumbravita – Pante Ovidiu


Muresan Roxana – cls IV – Sc. Dumbravita – Pante Ovidiu


Pricop Monica – cls IV – Sc.Unguras – prof. Filipan Aurelia


Cozma Diana – cls IV – Sc.Chechis – prof. Osan Carlota


Mociran Larisa – cls IV – Sc.Chechis – prof. Osan Carlota


Pricop Daniela – cls IV – Sc.Unguras – prof. Filipan Aurelia

In luna ianuarie 2012 din iniţiativa Catedrei de matematică de la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" din Baia Mare s-a desfasurat ediţia a XIV-a a Taberei judeţene de matematică. De 14 ani iubitorii de matematica din judet participa la aceasta tabara judeteana de matematica iar anul acesta au participat 574 elevi de gimnaziu si liceu. Din comuna Dumbravita pentru clasa a X-a premiul III a fost obtinut de Ciocotisan Iulia din Sindresti (Colegiul National Gh.Sincai, prof. N.Musuroia).

Aceste performante sunt culese din ziarele locale astfel ca este foarte probabil ca si alti elevi din comuna Dumbravita sa mai fie premiati sau participanti la diverse olimpiade si nenominalizati in acest material. Daca voi mai stiti si alti prieteni de ai vostrii din comuna puteti scrie aici.

Felicitari elevilor si profesorilor.