Comuna Dumbravita-Maramures - donatie biserica ortodoxa sindresti

SINDRESTI

Biserica ortodoxa

Sprijina si tu lucrarile de reinnoire a bisericii

30.01.2013

 

 

Toti credinciosii care doresc ca si in continuare sa sprijine lucrarile de înnoire a bisericii noastre parohiale, au acum posibilitatea de a dona una sau mai multe icoane, în noul Iconostas din stejar masiv care se afla în faza de executie si ale carui costuri sunt suportate de catre 3 familii din Sindresti!

 


Icoanele sunt aprox.50 la nr., si reprezintă pe langă Mantuitorul, Maica Domnului, Sf.Nicolae, si icoana de Hram in reg.icoanelor împaratesti, cele 12 praznice împaratesti, cei 12 apostoli, cei 12 prooroci si pe axa centrala Sf.Mahrama, Sf.Treime, Maica Domnului Oranta, si Sf.Cruce, s.a.m.d

 


Darul de aleasa cinste a familiilor dumneavoastra va ramane ca marturie a credintei si a dragostei fata de Dumnezeu pentru multi ani de acum înainte .

 

 

Deasemenea e de mare folos si ajutor duhovnicesc, pentru mantuirea noastra dar mai ales în vremuri de grea incercare a avea o icoana a unui sfant mijlocitor icoana daruita Bisericii, prin jertfa si osteneala noastra. Bunul Dumnezeu sa rasplateasca jertfa si ajutorul fiecaruia!

 

Preot paroh Sasaran Danut

 

facebook