Comuna Dumbravita-Maramures - ciocotisan ovidiu in gazeta de dumbravita

CIOCOTISAN OVIDIU

Revista Gazeta de D-vita promoveaza site ul comunei

Nr. 40, ianuarie 2013

27.01.2013

 

 

click pe foto

 

Site ul comunei in Gazeta de Dumbravita

 

Revista Gazeta de Dumbravita (nr.40, ianuarie 2013) promoveaza site ul comunei Dumbravita

 

Comuna Dumbravita pe internet

 

Comuna Dumbravita beneficiaza din 2008 de promovare pe internet datorita lui Ciocotisan Ovidiu din Sindresti.

 

El a creat un site cu informatii utile care intereseaza pe toti locuitorii din comuna (intreruperi curent, intreruperi furnizare apa, program de colectare deseuri menajere), fotografii frumoase din toata comuna (aproximativ 900), o prezentare a tuturor satelor, a bisericilor, a folclorului si sportului local, a scolilor, anunturi gratuite, despre fabrica de avioane si multe alte lucruri interesante pe care le gasiti la site ul www.dumbravita.nvn.ro .

 

De 4 ani suntem mai cunoscuti in toata lumea, poate mai apreciati sau poate mai contestati, avem o comuna deosebita, o comuna de care trebuie sa fim mandri. Pe aceasta pagina gasiti momente, evenimente frumoase din viata oamenilor din comuna. 

In prezent site ul are o medie buna de vizitatori pe zi fiind accesat foarte des atat de locuitorii comunei cat si de cei plecati departe de casa, in tari straine, la munca si care urmaresc tot ce se intampla in comuna, poate chiar dorul de casa trece mai usor.

 

In fiecare an se aduce ceva nou, pentru ca cei care il acceseaza sa le fie mai usor sa urmareasca paginile, acum cu un singur click (pe meniu) ajungeti mai usor la informatia dorita.

 

click pe foto

 

In ultimul timp ati observat mai multe materiale legate si de competitia sportiva organizata de Ciocotisan Ovidiu la Sindresti : “Campionatul Fisculas 2012” si mai ales de formarea unei echipe de fotbal (FC Dumbravita) care se pregateste sa reprezinte comuna in liga 5 (alaturi de celelalte 2 echipe, Chechis si Carbunari).


   
Nu uitati ca oricine poate sa fie colaborator al acestei pagini de internet.

 

Administratorul site ului multumeste tuturor celor care acceseaza si in primul rand posteaza un mesaj pe www.dumbravita.nvn.ro , asta inseamna ca le pasa , ca se implica intr un fel sau altul.

click pe foto

 

sursa foto : Gazeta de Dumbravita

 

Multumesc redactiei Gazeta de Dumbravita pentru promovarea site ului (Ovidiu)