Comuna Dumbravita-Maramures - sport orientare mountain bike 2013

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  CAMPIONATUL NATIONAL DE ORIENTARE

  Mountain bike

  Zona de concurs Fisculas - centrul de concurs Sindresti

  Se va desfasura in 2, 3 si 4 august 2013

  20.07.2013

   

  In zilele de 2 august, respectiv 3-4 august, in Fisculas, Centrul de concurs in Sindresti, se va desfasura cea de a XIII-a editie a Campionatelor Nationale la orientarea cu Mountain Bike.

   

  Numarul gruparilor participante a ajuns la 12, cu peste 60 de sportivi participanti. Ca si o comparatie la Campionatele Mondiale numarul tarilor participante sunt 26, la care iau startul peste 250 de sportivi.

   

  A fost aleasa zona Fisculasul, care suporta 3 zile de concurs la un nivel tehnic ridicat. Zonele de concurs a celor trei probe (Sprint, Lunga si Medie Distanta) se afla pe teritoriul a trei comune: Dumbravita, Sisesti si Copalnic Manastur a caror primari au sustinut intotdeauna desfasurarea actiunilor de sporturi montane. Ospitalitatea cetatenilor din Dumbravita, Carbunar, Rus, Sindresti, Bontaieni, Carpinis si Berinta a fost hotaritoare in alegerea locului actiunii. De altfel Danesti, Cetatele, Surdesti vor fi gazde (in toamna) la a 4-a editie la Campionatul National de Ultra Lunga Distanta la MTBO.  Clubul Sportiv Star Team, Primaria Baia Mare si Primaria Dumbravita invita pe toti amatorii de miscare in aer liber (nelegitimati) sa participe la concursuri paralele: Cupa Fisculas si Grand Prix Baia Mare la MTBO, ce se vor desfasura in zilele de 2 august, respectiv 3-4 august, in Fisculas, cu Centrul de concurs in Sindresti. Sportivii care fac parte din gruparile de performanta sunt invitati prin FRO sa participe la concurs conform reglementarilor in vigoare la MTBO. Informatii pe e-mail: starteambm@yahoo.com. sau tel. 0742-705.421.

   

  Material preluat din graiul.ro

   

   

  Comentarii