Comuna Dumbravita-Maramures - incendiu in rus 2012

  INCENDIU IN RUS LA O CABANA DE VARA

  Focul a distrus cca. 10 mp. din anexa din lemn

  Paznicul a primit ingrijiri medicale

  17.12.2012

   

   

  Aseara, 16 decembrie 2012, la ora 19:22, dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat, prin numărul unic de urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu la o bucătărie de vară din localitatea Dumbrăvița, sat Rus. 

   

  La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă de capacitate medie și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D.  din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiş Adrian” Baia Mare.  Incendiul, care se manifesta pe proprietatea numitului S.D., a fost localizat și lichidat în scurt timp grație cooperării cu serviciul voluntar pentru situații de urgență din localitatea Dumbrăvița.

   

  Focul a distrus cca. 10 mp. din anexa din lemn, deșeuri de hârtie și îmbrăcăminte. De asemenea s-au acordat  îngrijiri medicale și mai apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare paznicul K.M. care se afla în acea bucătărie și a fost surprins de incendiu. Acesta avea arsuri de gr.I pe membrele superioare și pe față. Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie un scurt circuit la o improvizație la un aparat electric de încălzire.

   

  sursa: actualmm.ro