Comuna Dumbravita-Maramures - Tanar de 22 ani din Chechis

  ACCIDENT MOPED

  Tanar de 22 ani din Chechis

  A intrat cu motocicleta intr un stalp

  09.09.2012

   

   

  ACCIDENT CHECHIŞ - Un tânăr de 22 ani, în stare gravă după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp

   

  Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp pe raza localităţii Chechiş.

  Din primele informaţii, se pare că un maramureşean a pierdut controlul scuterului pe care îl conducea şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Un echipaj al poliţiei şi unul de paramedici se deplasează acum la faţa locului pentru cercetări.

   

  ACTUALIZARE - Tânărul este în vârstă de 22 ani din localitatea Chechiş şi nu aveau permis de conducere a mopedului sau vreun curs de legislaţie.

  Acesta rula cu scuterul pe străzile din localitate, moment în care, cel mai probabil din cauza vitezei, după cum cred anchetatorii, acesta a pierdut controlul şi a intrat într-un stâlp.

  Din informaţiile obţinute, starea tânărului este destul de gravă, el prezentând mai multe leziuni interne şi fracturi ale membrelor inferioare şi superioare, de aceea paramedicii au luat decizia de a-l transporta la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Baia Mare. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

   

  ACTUALIZARE 2 - Motociclistul nu a purtat cască şi cel mai probabil avea o viteză destul de mare, din moment ce poliţiştii nu au constatat urme de frânare. Practic, tânărul a pierdut controlul motocicletei, a intrat pe contrasens şi s-a dus direct în stâlp, însă a avut mare noroc că nu s-a lovit la cap, pentru că şi-ar fi putut pierde viaţa pe loc. Totuşi, leziunile de care suferă par a fi extrem de serioase, au pecizat medicii care au acordat victimei primele îngrijiri.

   

  sursa : www.infomm.ro