Comuna Dumbravita-Maramures - accident Ioan C (73 ani) din Chechis

  ACCIDENT TRACTOR

  Ioan C (73 ani) din Chechis

  Leziuni grave la cap dupa ce s a rasturnat cu tractorul

  10.08.2012

   

  Un accident s-a produs pe un camp de la marginea localitatii Chechis. Un tractor s-ar fi rasturnat si doua persoane au suferit leziuni corporale. Doua echipaje de prim ajutor au pornit spre locul accidentului. 

   

  La fata locului echipajele SMURD au gasit un singur pacient. Este vorba de un localnic, Ioan C., in varsta de aproximativ 73 ani. Acesta conducea un tractor fara cabina pe o ulita din satul Chechis. Pe o portiune in rampa acesta ar fi scos din viteza tractorul. Din pacate pentru a pierdut controlul volanului, a acrosat un prun si s-a rasturnat. Barbatul a fost aruncat din vehicul si a suferit leziuni grave la nivelul capului. Echipajul de Terapie Intensiva Mobila SMURD l-a preluat si l-a adus la Spitalul Judetean Baia Mare.

   

  “Am fost solicitati pentru un accident rutier in Chechis. La fata locului l-am identificat pe numitul Cosma I. in varsta de 73 ani  care a suferit o autoaccidentare pe un drum situat la marginea localitatii unde acesta a pierdut controlul si a intrat intr-un pom” a declarat agent Marius Lazar, Politia Grosi.

  “Am fost solicitati la un accident de tractor in localitatea Chechis. Am gasit un pacient comatos, cu un traumatism cranio-cerebral sever. Pacientul a fost intubat, ventilat mecanic, a fost predat la UPU. Acum este in curs de investigatii” a declarat dr. Ioan Motisan, SMURD Maramures.

   

  sursa : www.actualmm.ro (video)

   

   

  www.emaramures.ro + (video)