Comuna Dumbravita-Maramures - cratere pe drumul sindresti rus

  DRUMURILE COMUNEI

  Craterele noastre toate

  Cum se circula pe ruta Sindresti - Rus si retur

  26.03.2012

   

   

  Cine circula cu autoturismul pe DJ 184 A care traverseaza Dumbravita, Rus, Sindresti spre Bontaieni poate sa observe craterele formate in asfalt dupa trecerea iernii, iar asta se intampla in fiecare an. Pe tabla de la iesirea din Rus si de la terminarea satului Sindresti scrie VA DORIM DRUM BUN...mai jos o sa vedeti cat e de...bun

  Pot sa spun ca viteza 1 este prea mult la ce cratere trebuie sa ocolim pe aceste drumuri care se numesc judetene. In fotografiile de mai jos o sa vedeti si 4 cratere pe circa 2 m patrati.

  Desigur ca pe aceste drumuri nu avem nevoie de rovinieta…deocamdata…dar ca sa ajungi in Baia Mare (unde majoritatea au drum) si dupa ce treci de acest asa zis drum, ajungi inevitabil pe DN 18 B unde domnii politisti te opresc si iti cer rovinieta.

  Pe aceasta portiune de drum, Rus-Sindresti, putem spune ca este unul din cele mai rele drumuri din comuna (ma refer la portiunile de drum judetene) si care probabil ca nu tin de Primarie sa le repare.Nimeni nu are pretentia sa le asfalteze tinand cont ca urmeaza sa se faca canalizarea dar macar sa se rezolve aceste gropi.

  Cand s-or trezi autoritatile sa faca ceva pentru cei care isi platesc rovinieta pe un drum national dar ca sa ajunga pe acel drum trebuie sa treaca mai intai prin craterele de pe drumul judetean 184 A ? Cine i despagubeste pe soferii care isi rup masinile pe aceste drumuri ?

   

   

   

   

   

  Poti face comentarii si pe facebook

   

  Articole despre acest dezastruos drum judetean puteti citi pe site urile www.actualmm.ro si www.emaramures.ro