Comuna Dumbravita-Maramures - groapa din rus articol ciocotisan ovidiu

  GROAPA DIN RUS

  Un pericol ...la vedere

  Daca nepasarea ar durea

  18.03.2012

   

   

  De cel putin 4 ani in mijlocul satului Rus zace o groapa de 1/1 m , adanca cam tot de 1 m, si care asteapta sa vada cine cade primu. Lasand gluma la o parte este chiar de plans, mai ales ca la 15 metri de groapa este scoala generala Rus cu clasele I-VIII, iar in partea opusa este magazinul de unde elevii isi iau de mancare in pauze.

   

   

  Se stie ca acolo s-a lucrat la tevi (bransament de apa) dar se vede ca lucrarea dureaza de vreo 4 ani. Momentan sunt cateva scanduri aruncate parca la misto, care oricum nu prea ajuta la nimic.

   

  In aceasta groapa a cazut pana acum o masina care si-a rupt roata, cel putin eu de una stiu, probabil ca or fi fost si altele, dar cu siguranta ca cei care nu stiu zona si calatoresc noaptea pot avea surpriza sa i inghita pamantul.

   

  Cine a inceput lucrarea si cine ar trebui sa o termine ? De ce primaria sau consilierii locali nu se sesizeaza pana ce, Doamne fereste, cade vreo masina sau mai rau, cad copiii care merg la scoala. Nu este o problema care sa o lasi de pe azi pe maine mai ales ca strica aspectul satului si este un real pericol pentru toti cei care circula prin acea zona. Sper ca cineva sa auda sau sa rezolve cumva aceasta problema.

   

  Mai jos cateva foto cu aceasta minunatie

   

   

  Daca in comuna (cele 6 sate) sunt situatii asemanatoare nu ezitati sa scrieti pe e-mailul site ului cu foto

   

  Material realizat de Ciocotisan Ovidiu

  (administrator site)

  Comentarii puteti face aici