Comuna Dumbravita-Maramures - accident pod dumbravita 12.08.2013

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  ACCIDENT LA POD DUMBRAVITA

  Femeie aruncata de pe remorca si accidentata de un mercedes

  O persoana ranita grav

  12.08.2013

   

  Luni 12 august, SMURD-ul a fost chemat sa intervina la Dumbravita, ca urmare a unui accident de circulatie. Persoanele care au sunat la serviciul de urgenta 112 au semnalat ca evenimentul rutier s-a produs in zona podetului de la intersectia Drumului National 18 B cu soseaua care duce spre comuna si ca exista o persoana ranita grav.

   

  Echipa de prim-ajutor a gasit la fata locului o femeie accidentata. Aceasta a fost aruncata pe carosabil din remorca unui tractor, care a fost lovita de un autoturism Mercedes.   Oamenii legii, sositi la fata locului, au aratat ca au avut loc doua abateri rutiere. Soferul de pe Mercedes, care venea dinspre Targu Lapus, s-a angajat intr-o depasire pe linie dubla continua, in zona podului, in timp ce tractoristul a virat si el la stanga, peste linia continua, incercand sa intre pe un drum agricol.


  Mercedesul a lovit remorca tractorului, insa soferii celor doua autovehicule au scapat nevatamati. Singura ranita este femeia care se afla in remorca si care a fost aruncata pe carosabil in urma impactului. 

   

  Material preluat din emaramures.ro si actualmm.ro

   

   

  Comentarii