Comuna Dumbravita-Maramures - accident auto marcela david din dumbravita

  ACCIDENT AUTO

  Marcela David din Dumbravita

  S a rasturnat cu masina la pod la Dumbravita

  17.07.2012

   

  Un accident de circulatie s-a produs in dupa-amiaza zilei de azi, 17 iulie, pe drumul care leaga Baia Mare de Targu Lapus, doua persoane fiind ranite in urma unui impact violent. Una dintre victime este Marcela David, o cantareata de muzica populara in varsta de 19 ani care tocmai si-a luat bacalaureatul si se pregatea pentru admiterea la Conservatorul din Cluj. 

   

  Fata se afla la volanul uneia dintre masinile implicate in coliziune, care s-a produs in zona localitatii Dumbravita. Autoturismul ei a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat intr-un sant adanc de doi metri. Echipele de interventie ale ISU Maramures au gasit autoturismul cu rotile in sus. Cealalta masina a facut o rotatie de 180 de grade, in mijlocul drumului, soferul acesteia fiind, de asemenea, ranit in impact. 

  In impact au fost implicate o Dacia Sandero, cu numarul de inmatriculare MM-06-YSX, si un Citroen cu numarul MM-07-PHW - condus de tanara Marcela David. Masina cantaretei a fost cea care s-a rasturnat in decor, pe partea dreapta a drumului, pe sensul spre Targu Lapus. 

   

  Potrivit informatiilor de la fata locului, soferita din Citroen nu a mai putut controla directia dupa impactul cu Dacia, a rupt parapetul de la marginea drumului in timpul derapajului, dupa care a ajuns in sant, direct pe plafon. 

   

  Masini ale ISU, SMURD si Ambulantei, precum si politisti au ajuns la locul accidentului, in ajutorul victimelor, dar si pentru a stabili imprejurarile in care acestea au fost ranite. Doua persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgentapentru ingrijiri medicale.

   

  Victime au fost chiar soferii implicati in evenimentul rutier. Atata Marcela David, cat si soferul din Dacia au iesit pe picioarele lor din autoturisme. Mai grav ranit a fost barbatul, care a suferit leziuni in zona capului. Tanara a suferit leziuni in zona bazinului, dar potrivit medicilor starea ei este buna si nu exista risc de sechele.


  La locul accidentului a sosit si mama tinerei din Citroen, extrem de ingrijorata de starea fetitei. Ea nu a dorit sa faca declaratii, precizand doar ca fata ei tocmai plecase de acasa si intentiona sa mearga pana in satul vecin.

   

  Marcela David venea dinspre Dumbravita in momentul in care a fost implicata in accident, intentionand sa iasa in drumul national, iar Dacia tocmai iesise de pe drumul dinspre Chechis. Coliziunea s-a produs chiar in intersectia din zona din cauza neacordarii de prioritate.

   

   

  emaramures.ro

   

  video