Comuna Dumbravita-Maramures - incendiu chechis 12.08.2013

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  INCENDIU IN CHECHIS

  O fabrica de paleti a ars (3000 paleti)

  O persoana cu arsuri de gradul I la antebratul mainii 

  12.08.2013

   

  Sambata 10 august 2013, pompierii au fost solicitati pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o fabrica de paleti din Chechis.

   

  Din primele informatii focul a cuprins o stiva de paleti. In momentul in care flacarile au izbucnit, in fabrica se aflau mai multi muncitori. Potrivit martorilor, focul ar fi pornit din cauza unei tigari aruncate la intamplare sau a unui motostivuitor care era in functiune.

   

   

  Am venit repede si am incercat sa scoatem toti paletii. Erau multi. I-am rasturnat, i-am tras deoparte, a declarat unul dintre martorii incendiului.

   

  Eu locuiesc peste drum. A fost grozav. Eu nu am vazut asa ceva in viata mea, a declarat un localnic.

   

  In urma incendiului, a rezultat si ranirea unui muncitor care se afla in fabrica in momentul in care flacarile au izbucnit.
  “Am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu. La locul interventiei am gasit o persoana de sex masculin care prezenta  arsuri de gradul I la antebratul mainii stangi si o excoratie la degetul doi, mana dreapta. A fost pansat si toaletat, a refuzat insa transportul la spital”, a declarat plutonierul major Pavel Avram, ISU Maramures.

   

  ACTUALIZARE2
  Potrivit pompierilor care au intervenit la fata locului, cel mai probabil focul a izbucnit din cauza unei tigari aruncate la intamplare. Flacarile au distrus aproximativ 3.000 de paleti de lemn si un motostivuitor. Pagubele provocate de flacari au fost estimate de administratorul fabricii loa suma de 50.000 de lei
  .

   

   

  Material preluat din actualmm.ro

   

   

  Comentarii