Comuna Dumbravita-Maramures - “Sănătatea ne zâmbeşte frumos” medicul daniel horea

Poti accesa orice pagina a site ului din meniul de mai jos

  SANATATE

  “Sănătatea ne zâmbeşte frumos”

  Medicul stomatolog Daniel Horea

  30.04.2013

  UAC Europe şi Asociaţia NEMUS, în parteneriat cu medicul stomatolog Daniel Horea, care anul trecut şi-a deschis un cabinet modern în Rus, au iniţiat campania intitulată sugestiv: “Sănătatea ne zâmbeşte frumos”, prin care îşi propun să ajute copiii din comună să aibă dinţi cât mai sănătoşi şi un zâmbet cât mai frumos.

  Igiena orală este prioritară, încă de la vârste mici, atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe. Tocmai de aceea, UAC Europe şi Asociaţia Nemus au iniţiat o campanie inedită “Sănătatea ne zâmbeşte frumos”.

   

  Cu sprijinul medicului stomatolog Daniel Horea, care a inaugurat în vara anului trecut un cabinet stomatologic de ultimă generaţie în Rus, vor avea loc acţiuni educative la toate şcolile din comună.

   

   

  Începând cu vineri, 22 martie, în fiecare săptămână, doctorul Daniel Horea le va vorbi copiilor despre modul în care trebuie să-şi îngrijească dinţii pentru a avea o dantură frumoasă şi, implicit, un zâmbet sănătos.

   

  Prima acţiune va avea loc în Şindreşti, iar la ea vor participa toţi elevii şcolilor Şindreşti şi Unguraş, urmând ca vinerea viitoare, caravana “Sănătatea ne zâmbeşte frumos” să ajungă la şcoala Rus, apoi Dumbrăviţa, şi, în final, Chechiş şi Cărbunar.

   

   

  Practic, timp de 5 săptămâni, toţi elevii şi preşcolarii din comună vor afla informaţii interesante, legate de igiena dentară, prezentate într-un mod inedit şi, în plus, vor primi din partea UAC Europe şi Asociaţiei Nemus, gratuit, o pastă şi o periuţă de dinţi.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  sursa si foto : gazeta de maramures

   

  Material despre Cabinetul dl.dr.Daniel Horea vezi aici

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

Informatii utile

 

Meteo in comuna Dumbravita

 

Adauga gratuit anuntul tau

 

Click pe fiecare foto

 

Prezentarea satului Dumbravita

click pe foto

 

 

Prezentarea satului Chechis

click pe foto

 

 

Prezentarea satului Sindresti

click pe foto

 

 

Prezentarea satului Rus

click pe foto

 

 

Prezentarea satului Unguras

click pe foto

 

 

Prezentarea satului Carbunari

click pe foto