Comuna Dumbravita-Maramures - uace dumbravita concurs cu viata mea apar viata

UACE DUMBRAVITA

Concurs "Cu viata mea apar viata"

Locul 1 - Sc Dumbravita

10.02.2012

 

 

SC Universal Alloy Corporation Europe SRL (UAC) din comuna Dumbravita a premiat cei mai curajosi copii care s-au inscris in competitia cu tematica de protectie civila “Cu viata mea apar viata”, destinat elevilor celor trei scoli generale din comuna.

 

Concursul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures si Inspectoratul Scolar Judetean Maramures. Fabrica de componente pentru avioane a intrat in actiunea copiilor ca si colaborator alaturi de Primaria Dumbravita.

 

Evenimentul s-a desfasurat joi, cu incepere de la ora 12.00 la Caminul Cultural din Dumbravita. Acesta a punctat Ziua Protectiei Civile din Romania fiind angrenati aproximativ 200 de copii. La manifestari au fost prezenti reprezentantii SC Universal Alloy Corporation Europe SRL, pompierii de la ISU Maramures, dar si cadre didactice si autoritati locale.

 

La concursul scris, cu tematica de protectie civila, au participat sase echipaje din cele trei scoli generale din comuna. In timp ce membrii juriului au corectat lucrarile, elevii au vizionat filme educative pe teme de protectie civila. Acestia au avut apoi ocazia sa vada, de aproape, o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD de prim ajutor, de tip “B”, prezentate de personalul Detasamentului de Pompieri Baia Mare.

 

Cei mai talentati elevi au fost premiati de UAC Dumbravita si ISU Maramures

La final, clasamentul a aratat astfel< locul I – Scoala Generala Dumbravita cu clasele V -VI si VII-VIII> locul II – Scoala Generala Chechis cu clasele V-VI> Scoala Generala Rus cu claseleVII -VIII> locul III – Scoala Generala Rus cu clasele V-VI si Scoala Generala Chechis cu clasele VII-VIII. Concurentilor li s-au acordat diplome de catre col. Ion Pop, inspector sef al ISU Maramures si Camelia Duta, inspector in cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Maramures.

 

O contributie deosebita la organizarea competitiei a avut-o domnul Iulian Gheorghe, director tehnic al SC Universal Alloy Corporation Europe SRL, care a premiat toti elevii prezenti cu insigne, dulciuri si sucuri.

sursa : informatia-zilei.ro