Comuna Dumbravita-Maramures - uace dumbravita sedinta avizare topitorie de la primarie

UACE DUMBRAVITA

Sedinta consilierilor locali pentru topitorie

S a votat in unanimitate DA

09.12.2011

 

 

UPDATE

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL S-A VOTAT IN UNANIMITATE DE CATRE TOTI CONSILIERII "DA"PENTRU TOPITORIE SI "NU"PENTRU REFERENDUM

 

 

La sedinta de consiliu local desfasurata la Primaria Dumbravita, azi 05.12.2011 ora 13 au participat un numar insemnat de persoane, primar, consilieri locali, angajati UACE, cei care sustin sau se opun topitoriei dar si din sfera politica (Mariana Pop, Florin Tataru, Mircea Man). Pe ordinea de zi au fost urmatoarele puncte :

1. La propunerea dl primar s-a discutat despre referendum in comuna Dumbravita

2. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul "Schimbare de destinatie si recompartimentari interioare la Hala Depozitare pentru transformarea acesteia in hala de instalatie pentru reciclarea prin topire si turnare a barelor de aluminiu necesare procesului de extrudare"- beneficiar SC UACE SRL cu sediul in Dumbravita nr.244 A.

 

In urma discutiilor care au avut loc s-a votat : "DA" pentru topitorie si "NU"pentru referendum de catre cei 13 consilieri locali.

 

Video

 

 

 

 

Alte articole din ziarele locale

 

www.infomm.ro

 

www.informatia-zilei.ro

 

 

 


 

SEDINTA PUBLICA AVIZARE TOPITORIE - 28.11.2011

 

In 28.11.2011, incepand cu ora 14 a avut loc sedinta publica pentru avizul de functionare a topitoriei la UACE Dumbravita. Caminul din Dumbravita a fost plin pana la refuz, astfel ca la aceasta sedinta au participat : locuitori ai comunei, autoritatile locale, primar, viceprimar, cativa consilieri locali, reprezentanti de la mediu, presedintele Consiliului Judetean Mircea Man, deputatul Florin Tataru, presa locala, conducerea UACE, toti angajatii fabricii si alti invitati. Analiza si o parere obiectiva va puteti face urmarind desfasurarea cronologica a evenimentelor filmate si postate mai jos.

 

 

12 MATERIALE VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

sursa : www.actualmm.ro

 

 

Alte surse din ziarele locale sau centrale

 

www.emaramures.ro (video)

 

www.infomm.ro

 

www.ziarmm.ro

 

www.stirileprotv.ro

 

www.citynews.ro